Kære publikum!

Ans Idrætsforening og Randers Auto Sport byder jer velkommen til Kongensbro!

Det bliver et nyt og mere spændende motorløb i år. Om formiddagen vil de danske rallykørerer teste både biler og udstyr på vejene ved Nøddelund, Borridsø og Borre, inden den "rigtige" DM sæson går igang.

Fra kl. 12.00 - 16.00 vil rallyfolket samle sig ved Munck Asfalt i Kongensbro, og her vil den egenglige konkurrence slå sine slag.

Der vil på dagen være opsat forskellige boder, hvor der kan købes pølser, øl, vand,og andet godt til ganen, og det er Ans idrætsforening der sørger for at I bliver mætte.

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad og drikke.

Endvidere er der opsat forskellige salgsboder med udstyr, dæk og meget andet.

Der vil være hoppeborg for børnene.

Der er opsat toiletter flere steder rundt om banen, og vi vil bede jer om at holde rent efter jer, mange skal bruge dem!!!
Der er opsat minebånd rundt om banen, og vi vil meget indtrængende bede jer om at IKKE være på den forkerte side, og vi vil også bede jer om at holde godt fast i børn og hunde, vi skal ikke have nogle uheld!

Husk at motorsport kan være farlig, hvis man ikke er opmærksom på omgivelserne.

Velkommen til en skøn rally dag!

PS. I år er muligt at betale med Dankort i forbindelse med betaling af entré og parkering.
 
 
Rallytest
Dagen indledes med en ægte rallytest og udfordring for deltagerne. På en otte km lang gennemgående hastighedsprøve, som også anvendes til årets DM-finale, får deltagerne lejlighed til at prøve materiellet af under ekstreme forhold fra kl. 09.00 - 11.00
 
 
 
1: Der er stopforbud på hovedvejen ved Vejerslev. Det er ikke muligt at køre ind til hverken start eller mål på hastighedsprøven.
 
2: Kør ind fra Borridsø. Der er gode oversigtsforhold over den første del af hastighedsprøven. Deltagerne kommer fra Vejerslev, hvorefter de skal dreje til venstre. Herefter går det 500 meter ligeud til chikane. Gode oversigtsforhold på mark.
 
3: Deltagerne kommer gennem chikane og drejer til venstre mod Borre. 
 
4: Stopforbud på hovedvejen, og meget dårlige parkeringsforhold.